Menu
Al 20 jaar dé speciaalzaak van Zeeland
vanaf €50,- gratis verzonden
voor 16.00 uur besteld, vaak morgen in huis
Merk
 • Aqua Sphere
  (3)
 • Bare
  (1)
 • Orca
  (2)
 • Zone3
  (1)

MORGEN TRAINEN?

Goed idee! Want wat je op werkdagen voor 16.00 uur besteld wordt meestal morgen al bezorgd!

Badmutsen

Badmutsen

Bij Koole Sport hebben we een ruim aanbod aan badmutsen voor volwassenen en kinderen. Badmutsen zijn in zwembaden soms verplicht. Doordat je haar in een badmuts zit, kunnen de filters niet vervuild worden. Daarnaast beschermt een badmuts ons hoofdhaar en zorgt het voor minder weerstand tijdens het zwemmen. 

Soorten badmutsen

Er zijn zowel stoffen als siliconen badmutsen. Stoffen badmutsen zijn gemakkelijk op te zetten en laten water door. De siliconen badmutsen zijn wat moeilijker op te zetten en kunnen bij verkeerd gebruik makkelijk scheuren. Daarnaast laten ze bijna geen water door. Een badmuts is nooit helemaal waterdicht, je haar zal dus altijd nat worden. 

Badmutsen voor volwassenen en kinderen

De meeste badmutsen zijn one size fits all. Dit betekent dat ze voor iedereen passen. Badmutsen voor kinderen zijn natuurlijk kleiner. Badmutsen voor dames zijn speciaal gemaakt voor langer haar, zodat ze beter blijven zitten. Voor heren is het bij regelmatig zwemmen ook aan te raden om een badmuts op te zetten. De badmuts beschermt het haar tegen chloor, waardoor het gezonder blijft. Daarnaast zorgt een badmuts voor minder weerstand en ben je dus gestroomlijnder in het water.

Dé speciaalzaak van Zeeland
WERELDWIJDE LEVERING
VOOR 16.00 UUR BESTELD, VAAK MORGEN AL IN HUIS