Menu
Al 20 jaar dé speciaalzaak van Zeeland
vanaf €50,- gratis verzonden
voor 16.00 uur besteld, vaak morgen in huis

Podologie bij Koole Sport

Koole Sport is het adres voor voetgerelateerde klachten. Met onze jarenlange expertise op het gebied van sport en bewegen staan wij voor u klaar met een advies op maat.

We beschikken over register-podologen die uw voetklachten herkennen en behandelen. Voetklachten kunnen je behoorlijk belemmeren tijdens het dagelijks leven en tijdens sport. Daarbij is je voet de basis van je hele houdings- en bewegingsapparaat. Knie-, heup-, bekken- en rugklachten kunnen heel goed hun oorsprong hebben in de stand van de voet. Veel voorkomende klachten die de podoloog behandeld zijn pijn in de voorvoet, hielpijn, hielspoor, fascitis plantaris, teenklachten, instabiele enkels en branderige voeten. Maar ook standsafwijkingen, zoals platvoeten, behandelen podologen.

Wanneer u bij ons binnenkomt starten wij met een consult. Dit consult is voor ons de oriënterende fase. We nemen hier altijd met uw klacht als uitgangspunt. In deze fase bieden wij u een overzicht van verdere te ondernemen stappen. Ons consult bestaat uit drie verschillende onderdelen:

Intake

Analyse

Oplossing

Vergoedingen

Afspraak maken

Dé speciaalzaak van Zeeland
WERELDWIJDE LEVERING
VOOR 16.00 UUR BESTELD, VAAK MORGEN AL IN HUIS