Menu
Al 20 jaar dé speciaalzaak van Zeeland
vanaf €50,- gratis verzonden
voor 16.00 uur besteld, vaak morgen in huis
Merk
  • Aqua Sphere
    (16)
  • Head
    (1)
  • Malmsten
    (2)
  • (3)

MORGEN TRAINEN?

Goed idee! Want wat je op werkdagen voor 16.00 uur besteld wordt meestal morgen al bezorgd!

Zwembrillen

Paddle middel
Leverbare opties:
Rood (3/middel)
€ 17,95
incl. BTW
In winkelwagen

Zwembrillen

Bij Koole Sport vind je een ruim aanbod aan zwembrillen. Het is belangrijk om een zwembril te kopen die perfect past en afsluit. 

Soorten zwembrillen

Er zijn verschillende soorten zwembrillen. Welke zwembril bij jou past, hangt af van je gezichtsvorm, het gebruik en het zonlicht. Als eerste moet je nadenken wat voor soort glazen je nodig hebt. Heb je doorzichtige glazen, donkere glazen of gespiegelde glazen nodig? Doorzichtige glazen zijn ideaal voor gebruik in een binnenzwembad. Donkere glazen kunnen zowel binnen als buiten met bewolkt weer worden gebruikt. Zwembrillen met spiegelglas is ideaal voor zwemmen in zonlicht. Het zonlicht wordt namelijk gereflecteerd, waardoor je het niet merkt tijdens het zwemmen. 

Daarnaast speelt je gezichtsvorm een grote rol. Sommige zwembrillen zijn niet verkrijgbaar in verschillende maten, maar hier kunnen wel vaak de neusbruggetjes worden aangepast. Als laatste zijn er ook nog verschillende vormen van zwembrillen. Hoe kleiner de zwembril, hoe aerodynamischer. De kleinste zwembrillen worden dan ook vaak gebruikt door wedstrijdzwemmers. 

Zuignaptest

Het belangrijkste waar je op moet letten bij de aanschaf van een zwembril is dat de zwembril goed past en goed afsluit. Om dit te testen, kan je de 'zuignaptest' uitvoeren. Duw de zwembril met de glazen tegen je gezicht aan. De bandjes van de zwembril kan je los laten hangen. Druk de zwembril goed tegen je gezicht aan en laat dan los. Bij een goede zwembril die perfect past, voel je een zuig effect en zal de bril eventjes op je gezicht blijven plakken. Op deze manier weet je dat dit een goede zwembril voor jouw gezicht is. 

Dé speciaalzaak van Zeeland
WERELDWIJDE LEVERING
VOOR 16.00 UUR BESTELD, VAAK MORGEN AL IN HUIS