Menu
Al 20 jaar dé speciaalzaak van Zeeland
vanaf €50,- gratis verzonden
voor 16.00 uur besteld, vaak morgen in huis
Merk
 • Asics
  (1)
 • Brooks
  (1)
 • Dare2Tri
  (3)
 • IronMan
  (4)
 • Li-Ning
  (1)
 • Nike
  (2)

MORGEN TRAINEN?

Goed idee! Want wat je op werkdagen voor 16.00 uur besteld wordt meestal morgen al bezorgd!

Hardloop petjes

Hardloop petjes

3 voordelen van een hardlooppet

1. Een hardlooppet beschermt je tegen de zon. Een pet is een goede manier om de felle zonnestralen weg te houden van je ogen en het zorgt ervoor dat je hoofd en gezicht niet verbrandt. Daarnaast beschermt een hardlooppet ook tegen wind en regen en houdt het je hoofd zelfs koel op iets warmere dagen. 

2. Een hardlooppet heeft eigenlijk altijd een zweetrand. Deze rand vangt het zweet op tijdens het hardlopen. Hierdoor krijg jij geen zweet in je ogen tijdens het hardlopen, hoe fijn is dat? Daarnaast is het design van een hardlooppet zo ontworpen, dat het zweet zelfs wordt afgevoerd. Hierdoor blijft je hoofd koel en wordt het risico op een zonnesteek minder groot. 

3. Als laatste zorgt een goede pet ook voor ventilatie en dus dat er lucht binnenkomt. Dit is de belangrijkste reden waarom je moet kiezen voor een hardlooppet in plaats van voor een normale pet. Door het design en de stof van een hardlooppet blijft het altijd comfortabel aanvoelen tijdens het hardlopen.

Aanbod hardloop petjes

Wij bieden een ruim aanbod aan van hardloop petten, in verschillende soorten stoffen en materialen. Daarnaast bieden wij natuurlijk ook andere hardloop accessoires aan, namelijk hardloopmutsen, hardloophandschoenen en hardloopsokken.

Dé speciaalzaak van Zeeland
WERELDWIJDE LEVERING
VOOR 16.00 UUR BESTELD, VAAK MORGEN AL IN HUIS