Menu
Al 20 jaar dé speciaalzaak van Zeeland
vanaf €50,- gratis verzonden
voor 16.00 uur besteld, vaak morgen in huis
Merk
  • Born
    (4)
  • Powerbar
    (3)

MORGEN TRAINEN?

Goed idee! Want wat je op werkdagen voor 16.00 uur besteld wordt meestal morgen al bezorgd!

Energie repen

Energie repen

Wanneer je gaat sporten, doet je lichaam aanspraak op je glycogeenvoorraad. Dit zijn de koolhydraten die je lichaam binnenkrijgt uit voedsel. Door een energie reep te eten, kun je de energievoorraad eenvoudig aanvullen. 

Energie reep voor het sporten

Ook voor het sporten is een energie reep een uitkomt. Het is niet verstandig om met een lege maag te gaan sporten, maar het is ook niet handig om een hele maaltijd te eten. Neem in plaats daarvan een half uur voor het sporten een energie reep, zodat je weer helemaal opgeladen bent. De energie repen zijn uitsluitend bedoeld voor een aanvulling op je voedingspatroon en zijn dus geen vervanging van je maaltijd. 

Samenstelling energie repen

Wij bieden verschillende merken en smaken aan. Zo zijn er energie repen met diverse fruitsmaken, maar ook met een chocolade smaak. Een energie reep bevat snelle en langzame koolhydraten. Snelle koolhydraten zorgen voor een snelle stijging van de bloedsuikerspiegel. Hierdoor heb je gelijk een energieboost. De langzame koolhydraten zorgen voor een meer geleidelijke afgifte, waardoor je langer meer energie hebt. Een energie reep is dus ideaal voor zowel voor als tijdens het sporten!

Dé speciaalzaak van Zeeland
WERELDWIJDE LEVERING
VOOR 16.00 UUR BESTELD, VAAK MORGEN AL IN HUIS